Garantiordning

Tekniq garanti sikrer dig den rette sikkerhed

Vi er medlem af TEKNIQ for at give vores kunder en tryghed og garanti for det arbejde, vi udfører.

TEKNIQ har etableret Dansk VVS Garanti, som er en garantiordning for VVS’er, der har til formål at stille sikkerhed for privatforbrugere, der får medhold i sager ved Ankenævnet for Tekniske Installationer. Den sikrer at disse privatforbrugere får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke vil opfylde en kendelse. Ankenævnet har til formål at medvirke til en hurtig og billig løsning af eventuelle uoverensstemmelser mellem VVS’ere og privatkunder.

Denne garatiordning gælder kun for arbejde, der er lavet af medlemmer af Dansk VVS. Derfor er det altid bedst, at kigge efter Dansk VVS Garantimærket eller spørge hos installatøren. For en sikkerheds skyld.

Garantiordningen dækker udgifter op til 150.000 kr. inkl. moms, hvorfor det virkelig kan betale sig at vælge en installatør med dette garantimærke.

Muligheden for at klage gælder for privatforbrugere på VVS-arbejde og leverancer, der ikke er bestilt for udførelse til erhvervsmæssige formål. En klage vil kunne indbringes for Ankenævnet, såfremt den i forvvejen har være forlagt for VVS’eren forgæves. Det er muligt at klage over det meste, dog ikke VVS’erens interne forretningsprincipper, som f.eks. time- og materialepriser.

Læs mere på tekniq.dk

Lad os tage en gratis og uforpligtende snak