Om SRC Ventilation

SRC Ventilation har eksisteret siden 2005

Her gik ejer Stig Rosenlind Cortes fra et enkeltmands firma, som han startede i 1998. Før det var han ansat 13 år i forskellige ventilationsfirmaer. I dag har Stig over 35 års erfaring.

Det hele startede med køb af montageopgaver, hvor firmaet nåede op på 13 ansatte, da det var på sit højeste.

Der blev lavet store opgaver, som Danske Bank i Glostrup, B-K Medical-Energinet i Fredericia, Post Danmark i Tavlov, samt meget mere. Egne opgaver begyndte også at komme i ordrebogen, så fra 2007 har SRC-Ventilation kun stået for egne opgaver. Da man i 2005 omdannede firmaet blev vi også Nilan forhandler. Målet dengang var at blive en af de større forhandlere af Nilan produkter. Det gik også godt indtil 2008, hvor finanskrisen stoppede byggeriet. Herefter gik der nogle år med renovering af Gymnasier, samt faglokaler på diverse skoler. Varmepumper blev også et stort tiltag i firmaet.

I 2013 var byggeriet kommet så godt i gang igen, at der kun blev udført boligventilation i nye, men også i allerede etablerede huse, samt udskiftning af anlæg m.m. Det har vi udført i alt fra speciel arkitekttegnet huse, til et hav af rækkehuse og lejligheder.

Klimacomfort er en ny gren i SRC Ventilation

Klimacomfort er en ny gren i SRC-ventilation, og som navnet sladre lidt om skal det kun omhandle indeklima og dens Comfort i parcelhuse, rækkehuse og lejligheder. Indeklimaet gør enhver beboelse til et godt sted at bo og opholde sig i.

Klimacomfort står nu med langt over 1500 udførelser af boligventilation, varmepumper, luft til vand anlæg samt jordvarme anlæg og meget andet, hvor kunder har kontaktet Stig for bl.a. at afhjælpe problemer. Det har været alt fra støj til indkøring af anlæg, til serviceopgaver. Dette har i dag gjort, at han har opbygget en viden, der gør ham til ventilationsspecialist inden for boligventilation med speciale i Nilan anlæg.

Klimacomforts arbejdsopgaver er udelukkende specialistområder, såsom indregulering, funktionstest, rapporter til myndighedsgodkendelse, service samt reparation af anlæg, udskiftning af nedslidte anlæg eller opgradering, så de lever op til myndighedernes nyeste normer. Samtidig udføres også de specielle opgave, som kunder personligt har i deres eget hjem. Indeklima er alt lige fra frisk luft, træk-varme/kulde, samt støj, fugt og CO2.

Det tætte samarbejde

Takket være tæt samarbejde med andre professionelle kan jeg tilbyde et lille firma med stor kapacitet.

Arbejdet med ventilations/varmepumpe og indeklima kræver en solid faglig viden og gode problemløsningsevner. Denne drivkraft bidrager til at sikre stabile anlæg samt sunde og komfortable hjem.

Vores faglige stolthed gør, at vi sikrer dig det gode indeklima.

Vores erfarne energikonsulenter anvender avanceret teknologi til at identificere alle områder i dit hjem, der kan optimeres. Vi går i detaljer, så du får den mest nøjagtige og brugbare information til at træffe beslutninger om dit hjem.

Lad os tage en gratis og uforpligtende snak